Cookies & Persondatapolitik

Cookies & Persondatapolitik

Cookies

Hvad er en cookie?
Der anvendes Cookies på stort set alle websites. I nogle tilfælde er en cookie den eneste måde for at få et website til at fungere efter hensigten.

En cookie er en fil, som lægges på din computer eller andet IT-udstyr. Den gør det muligt at genkende din computer og samle information om, hvilke sider og funktioner, der besøges med din browser.

Men cookies kan ikke se, hvem du er, hvad du hedder, hvor du bor, eller om computeren bruges af en eller flere personer. Den kan heller ikke sprede computervirus eller andre skadelige programmer.

Cookies til statistik
Første gang du lander på vanshop.dk, ser du en knap i bunden med information om cookies. Hvis du ignorerer knappen eller trykker OK, accepterer du at vanshop.dk registrerer dit besøg, som anvendes til vores Google Analytics statistik.

Google Analytics er en webanalysetjeneste, der ved hjælp af cookies samler data om, hvordan brugerne bevæger sig rundt på vanshop.dk. Det fortæller noget om, hvilke sider der er mest besøgte, og hvor mange besøgende siden har. Indsamlingen af data er anonym og bliver kun brugt i forbindelse med at optimere brugeroplevelsen på vanshop.dk.

Du kan fravælge cookies fra Google Analytics her: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout

Slet eller bloker cookies
Det er altid muligt at ændre dine browser indstillinger og afvise cookies på din computer. Hvordan du tilgår dine indstillingerne afhænger af, hvilken browser du anvender. Se guide her: http://minecookies.org/cookiehandtering

Personoplysninger

Hvad er personoplysninger?
Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du anvender vores kontaktform, deltager i konkurrencer eller undersøgelser, registrerer dig som bruger og/eller ikke mindst foretager køb via websitet.

Periode for opbevaring
Vi opbevarer dine oplysninger i 5 år og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Du kan til enhver tid bede om at få slettet din kundekonto hos os, og dermed samtlige af dine oplysninger, som vi har stående om dig i vores system.

Formål med personoplysningerne
Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og vise dig de produkter og det indhold,  som vil have størst sandsynlighed for at være relevante for dig, at registrere dine køb og betalinger. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold.

Kontakt vedr. personoplysninger
Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, som er registreret om dig hos vanshop.dk, skal du rette henvendelse på info@vanshop.dk eller telefon 22803084 . Er der registreret forkerte data, eller har du andre indsigelser, kan du rette henvendelse samme sted. Du har mulighed for at få indsigt i, hvilke informationer der er registreret om dig, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i Persondataloven. Du kan selvfølgelig også få tilsendt en kopi af de informationer vi har stående om dig, til den registrerede adresse.

Beskyttelse af personoplysninger
Ifølge persondataloven skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Vi gemmer de personlige oplysninger, du afgiver, på computere med begrænset adgang, som er placeret i kontrollerede faciliteter, og vores sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres løbende for at afgøre, om vores brugeroplysninger håndteres forsvarligt, og under stadig hensyntagen til dine rettigheder som bruger.

Vi kan dog ikke garantere 100 % sikkerhed ved dataoverførsler via internettet. Det betyder, at der er en risiko for, at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysninger, når data sendes og opbevares elektronisk. Vær opmærksom på, at du afgiver dine personlige oplysninger på eget ansvar.

Når du bestiller varer i vores webshop, registrerer vi de oplysninger, du afgiver (modtager/afsender navn og adresse, korttekst, din e-mailadresse og hvilke varer du ønsker leveret) sammen med dit IP-nummer. Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig, og dit IP-nummer bruges udelukkende til at forebygge evt. misbrug.

Oplysningerne registreres i vores database i ukrypteret form. Data mellem vores forskellige applikationer, herunder Dips betalingsmodul,  transmitteres krypteret.

Alle medarbejdere hos vanshop.dk, har adgang til ovenstående oplysninger, men oplysningerne fra din bestilling videregives ikke. Undtaget herfra er, såfremt det er nødvendigt at videregive informationer til en leverandør, der skal levere varen direkte til dig. Vi kontakter dig telefonisk eller pr. mail, hvis der er spørgsmål til din bestilling / levering.

Oplysningerne bliver ikke videregivet til tredjepart, medmindre du giver særskilt accept hertil, eller persondataloven undtagelsesvis tillader videregivelse af generelle kundeoplysninger.

Ændringer i behandlingen af personoplysninger
Den hurtige udvikling af internettet betyder, at ændringer i vores behandling af personoplysninger kan blive nødvendige. Vi forbeholder os derfor ret til at opdatere og ændre nærværende retningslinjer for behandling af personoplysninger. Gør vi det, retter vi selvfølgeligt datoen for “sidst opdateret” nederst på siden. I tilfælde af væsentlige ændringer giver vi dig besked i form af en synlig meddelelse på vores hjemmesider.

Ejer og udgiver af websitet:
JEFI International ApS
c/o Frank Ib
Lundhusvej 30
7100 Vejle
CVR-nr.: 39174596
Telefon: 22 80 30 84
email: info@vanshop.dk

Du kan læse mere om den danske lovgivning om cookies hos erhvervsstyrelsen.

Sidst opdateret: 9. april 2018